Website design & Logo design

Wil jij een nieuwe website laten realiseren en/of heb jij een nieuw logo nodig? Ik werk intensief samen met Designer Berry Visser van Design Bear om jouw droomdesign te laten verwezenlijken.

Website design

Een sterke website is onmisbaar in een goede online strategie. Een website kan vergeleken worden met de showroom van een autodealer. Het is de eerste indruk van jouw bezoeker. Laten we samen kijken wie jouw doelgroep is en hoe je een sterke website neerzet binnen jouw branche om deze doelgroep ook daadwerkelijk te laten converteren. 

Afhankelijk van jouw budget zijn er verschillende opties mogelijk: een basis site, een uitgebreid ontwerp óf een uitgebreid 'plus' traject met uitgebreide begeleiding.

  website design

Logo design

Een logo vertelt het verhaal van jouw bedrijf. Wat voor verhaal wil jij vertellen? Wil jij duidelijkheid uitstralen of wil je mensen wat langer laten nadenken en speculeren over het logo? Wat jouw wensen ook zijn, Berry kan het realiseren! Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan zeker zijn portfolio op zijn eigen website. 

Na een kennismaking met Berry gaat hij direct aan de slag om een persoonlijk logo voor jouw bedrijf te creëren. De logo's worden aan het einde aangeleverd in alle juiste formaten en bestanden die gelijk te gebruiken zijn op je website. 

 
Interesse in een nieuwe website of een logo design?

Laten we samen onderzoeken wat jouw nieuwe design nodig heeft. Wie ben jij en wat wil je uitstralen met het design? In samenwerking met Berry gaan we een prachtig design voor je realiseren.

Contact