Goede doelen

Maandelijks steun ik een aantal goede doelen met een deel van het inkomen dat ik realiseer vanuit mijn samenwerkingen. Zij kunnen altijd meer steun gebruiken. Doe jij ook mee?

Stichting De Nobele Hoeve

Stichting de Nobele Hoeve is eind mei 2017 opgericht door Margarit Gerrits en heeft tot doel het stimuleren van bewustwording op het gebied van welzijn van mens en dier, milieu en duurzaamheid om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Margarit doet dit met heel haar hart en ziel en dat zie je terug in alles!

Zou je een handje willen helpen? Steun dan nu De Nobele Hoeve

  Stichting de Nobele Hoeve

Natuurmonumenten

Als groene marketeer kan Natuurmonumenten uiteraard niet missen in dit rijtje. Ik hou enorm veel van de natuur en zou hier het liefst de hele dag op mijn blote voeten rondbanjeren. En omdat ik zelf zoveel gebruik maak van de natuur wil ik daar ook iets voor terug doen. Door maandelijks Natuurmonumenten te steunen draag ik mijn steentje bij om de natuur in Nederland te kunnen blijven waarborgen.

Hou jij ook zo van de natuur? Steun dan nu natuurmonumenten!

  natuurmonumenten

Amnesty International

Ik hecht enorm veel waarde aan vrijheid en zie het dan ook als een privilege om in Nederland te wonen. Uiteraard zijn er hier ook 'minpunten' maar we hebben het goed: sociale voorzieningen, opvang en voornamelijk vrijheid. Ik ben me ervan bewust dat vrijheid niet gegeven is in deze wereld en dat veel mensen dit privilege niet hebben. Daarom dat ik het belangrijk vind dat onafhankelijke organisaties als Amnest International bestaan.

Sta jij ook voor vrijheid? Steun dan nu Amnesty International

  amnesty international
Samen een online traject starten?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen. Vul het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug :-)

Contact