Online Strategie

Veel ondernemers lopen vast op vraagstukken als “hoe moet ik mijn website inrichten?” en “welke kanalen moet ik gebruiken?”. Een goede online strategie is bepalend voor de toekomst van je onderneming. Laten we sparren!

Samen jóuw strategie formuleren

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Je hebt je bedrijfsprocessen, facturen, offertes en misschien ook personeel. Vaak wordt het stuk ‘online’ daarom naar de achtergrond geschoven. “Dat komt nog wel” is een uitspraak die vaak gedaan wordt. Er wordt snel een website online gezet en af en toe wordt er iets geplaatst op Facebook. Tot op de dag dat er geen aanvragen meer binnenkomen of producten verkocht worden. Je business ligt stil, wat nu? Om dit moment voor te komen is het enorm belangrijk om een online strategie uit te denken. Bepaal welke kanalen voor jou belangrijk zijn en breng in kaart hoe jouw doelgroep zich online beweegt.

Veel ondernemers lopen vast bij het bepalen van een online strategie. Het kost ze energie in plaats van dat het ze energie geeft. Deze groep ondernemers help ik terug in hun kracht te komen staan door samen een online strategie te bepalen. Samen gaan we kijken welke kanalen jij het beste in kan zetten, hoe je beter online vindbaar kan zijn en hoe je continuïteit kan realiseren voor je bedrijf!    

 
Samen sparren over jouw online strategie?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug :-)

Contact