Over Mandem Marketing

“Wat heb ik bereikt na een dag werken wanneer ik mijn laptop sluit?” Dat is de vraag waarmee Mandem Marketing begon. Steeds meer mensen vragen zich dit af, en ik besloot mijn gevoel te volgen!

Bijdragen aan een betere wereld

Sinds 2015 ben ik, Jeroen Stafleu, werkzaam als online marketeer en heb ik verschillende disciplines mogen beoefenen: SEO, SEA, Social media- en e-mailmarketing. Een terugkomende term in de beginjaren van mijn carrière was ‘commercie’. Zo veel mogelijk verdienen en hierbij niet kijken naar de gevolgen voor de wereld en maatschappij.

Na een mooi persoonlijk bewustwordingsproces merkte ik dat ik niet meer aan deze vorm van marketing wilde bijdragen, dit was niet meer dienend voor mij. Ik besloot voor mezelf te beginnen en mijn eigen visie te volgen!

Ik werd op een dag wakker en vroeg mezelf af: “Wat voor verschil maak ik in deze wereld? Wat heb ik bereikt aan het eind van de dag wanneer ik mijn laptop dicht klap?”. Er is veel aan de hand in de wereld: klimaatveranderingen, een epidemie aan burn-outs, kapitalisme, individualisme en ga zo maar door. Er moet wat veranderen als we de generaties na ons nog een eerlijke kans willen geven.  

En verandering begint bij jezelf. Ik krijg de meeste energie als ik toffe groene/bewuste ondernemers mag helpen bij hun online marketing, dus ben ik dat fulltime gaan doen. Groene projecten op een bewuste manier online onder de aandacht brengen. 

Dus, ben jij een masseur, tuinarchitect, voedingscoach, heb je bijvoorbeeld een webshop in waterontharders of biologisch afbreekbare feestartikelen? Of bied je een zakelijke dienst aan en probeer je dit zo groen mogelijk te doen? Als jij met jouw bedrijf 'goed doet' en maatschappelijk verantwoord onderneemt dan help ik je graag met een betere online vindbaarheid! Let's make the world a better place. Doe je mee?! :-)

  Mandem Marketing
Jeroen Stafleu

Begripvol, empathisch, gezellig en direct. Zo word ik vaak omschreven door vrienden en familie. Ik begin de dag vaak met een korte meditatie zodat ik rustig kan opstarten en vol energie achter m'n laptop kan duiken! Verder geloof ik dat alles gebeurt met een reden. Die reden weten we niet, tot het moment daar is en de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Door bovenstaande kenmerken word ik ook wel eens neergezet als 'brandnetelthee persoon', maar daar kan ik stiekem wel om lachen. Samen een kopje thee doen? Ik pluk de brandnetels alvast :-)

Doe wat je gelukkig maakt, dan pas zal het leven zichzelf tonen.