Portfolio

Op deze pagina vind je een selectie van recente samenwerkingen.

Retraites-Nederland.nl

Retraites-Nederland.nl is een kwalitatief platform voor retraite reizen in Nederland. Deze partij is afgelopen jaren gegroeid tot de grootste aanbieder van retraites in Nederland waarbij ik ondersteun in de organische vindbaarheid (SEO) en de Google Ads advertenties (SEA).

Retraites-Nederland.nl – bekijk hier de website

WTH – Klimaat waar je op kan bouwen

WTH is een grote internationale speler op het gebied van vloerverwarming en -koeling. Duurzaamheid staat centraal bij de bedrijfsvoering van WTH en dat zie je overal in terug. Ik ondersteun WTH bij de strategie van de website en webshop en beheer daarnaast de Google Ads campagnes (SEA).

WTH – bekijk hier de website

portfolio - The presentation Factory

The Presentation Factory

The Presentation Factory is gespecialiseerd in het maken van interactieve/dynamische (bedrijfs)presentaties in Powerpoint of Prezi. Een menselijke benadering en bewustzijn voor de ecologische footprint staan hierin centraal. Ik ondersteun The Presentation Factory met de nationale SEA campagnes en de vindbaarheid binnen Google (SEO).

The presentation Factory – bekijk hier de website

Ymke Frijters fotografie

Ymke Frijters FotografieYmke Frijters woont in Tilburg en heeft een enorme passie voor Fotografie (wat je natuurlijk nodig hebt als fotograaf 🙂 ). Ongedwongen, niet geforceerde foto’s maken is haar specialiteit en dat zie je terug in de prachtige foto’s. Ik ondersteun Ymke met de organische vindbaarheid (SEO) in Google.

Ymkefrijters.nl – Bekijk hier de website

Dana yoga en geboorte Amersfoort

Dana Yoga & Geboorte

Dana Yoga & Geboorte is gecertificeerd Postpartum doula & Yogadocente. Eigenaresse Tjarda ondersteunt ouders na de geboorte van een kindje en geeft daarnaast ook zwangerschapsyoga in Amersfoort. Ik help Dana Yoga & Geboorte bij de lokale vindbaarheid van de website in Amersfoort.

Dana Yoga & Geboorte – bekijk hier de website

se touche - portfolio

SE Touche – Haptotherapie

Se Touche is een haptotherapie praktijk, gevestigd in regio Breda. Vanuit eigenaresse Suzanne Eikenaar kwam de vraag hoe ze beter online vindbaar kon worden in Google. Om de knelpunten van de website in kaart te brengen is een SEO scan uitgevoerd welke hierna samen is doorgenomen.

SE Touche – bekijk hier de website

Portfoliofoto glazenwasserbreda.nl

Max Exterieurverzorging

Max Exterieurverzorging is een bekende naam in Brabant op het gebied van glasbewassing en reinigingsdiensten binnen de particuliere- en zakelijke branche. Ik ondersteun deze samenwerking met de organische vindbaarheid (SEO) en het adverteren binnen Google (SEA).

Max Exterieurverzorging – bekijk hier de website

Hydrotense – Waterontharder specialist

Hydrotense is een bedrijf dat gespecialiseerd is in waterzuivering en waterontharding. Sinds 2017 werk ik samen met deze partij en voer ik o.a. de volgende werkzaamheden uit: Google Ads campagne management voor Nederland en België, Organische vindbaarheid verbeteren (SEO) én conversie-optimalisatie. In samenwerking met Monkeys & Bananas is er ook een nieuwe webshop ontwikkeld.

Hydrotense – bekijk hier de website

portfolio - die-schaukel.store

Die Schaukel – Schommelspecialist

Die Schaukel (Duits voor schommel) is gespecialiseerd in relax schommels voor jong en oud! Een half uurtje schommelen per dag kan enorm therapeutisch werken in de hectiek van deze maatschappij. Ik ondersteun de webshop van Die Schaukel bij de organische vindbaarheid (SEO).

Die Schaukel – bekijk hier de website

Lian de weert - portfolio nieuw

Lian de Weert – Natuurgeneeskundige

Lian de Weert, gevestigd in Hoeven (Noord-Brabant), is gespecialiseerd natuurgeneeskundige en life-style coach. Ik ondersteun Lian met een conversie-optimalisatie traject en daarnaast is er een Google Ads campagne aangemaakt om lokaal online te adverteren (SEA).

Lian de Weert – bekijk hier de website

Gimbrère Advocaten

Gimbrère Advocaten helpt mensen en bedrijven op het gebied van internationaal recht. Vanuit Gimbrère kwam de wens om beter vindbaar te worden in Google (SEO). Samen is er gekeken naar welke zoektermen relevant waren voor de juiste doelgroep om vervolgens een SEO traject te starten. Voor deze opdracht ben ik ingeschakeld vanuit communicatiebureau DRD-Support.

Gimbr̬re Advocaten Рbekijk hier de website

indetassenfabriek - portfolio

In De Tassenfabriek – Milieubewust vergaderen

In De Tassenfabriek is een vergaderlocatie in het centrum van Breda. Dankzij zonnepanelen, een warmtepomp én vegetarische lunch kan je ‘klimaat neutraal vergaderen’ zoals de eigenaren het noemen. Ik ondersteun In De Tassenfabriek met de lokale Google Ads campagnes (SEA).

In De Tassenfabriek – bekijk hier de website

kunst & kadootjes - portfolio

Kunst & Kadootjes

Kunst & Kadootjes heeft een fysieke winkel met daarnaast een webshop vanuit waar ze kunstbeeldjes verkopen. De beeldjes zijn duurzaam met de hand beschilderd door verschillende kunstenaars én het bedrijf werkt met ecologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Ik heb K & K ondersteund bij het optimaliseren en onderhouden van de nationale Google Ads campagnes.

Kunst & Kadootjes – bekijk hier de website

portfolio kleijn coatings

Kleijn Coatings

Kleijn Coatings is gespecialiseerd in het aanbrengen van vloeibare coatingsystemen, zowel op daken als vloeren. Tijdens dit traject staan energiezuinige maatregelen centraal. Kleijn Coatings is onderdeel van DOB (Duurzaam Onderhoud Beheer). Ik beheer voor deze samenwerking de nationale Google Ads campagnes en ik ondersteun het bedrijf bij de conversie-optimalisatie van de website.

Kleijn Coatings – bekijk hier de website

portfolio - Fysiotherpaie heusdenhout

PMC Fysiotherapie

PMC Fysiotherapie is een fysiotherapiepraktijk in Breda. PMC gaf aan beter lokaal gevonden te willen worden in de regio Heusdenhout. Allereerst is er een SEO scan uitgevoerd om de verbeterpunten in kaart te brengen. Vervolgens zijn deze verbeterpunten doorgevoerd. Daarna zijn de verbeterpunten uitgevoerd en is een linkbuilding-traject gestart.

PMC Fysiotherapie – bekijk hier de website

Portfolio - Native American Flute

Woodsong Flutes

Woodsong Flutes is gespecialiseerd in ambachtelijke, handgemaakte Native American Flutes en brengt de prachtige producten van Europese ambachtslieden samen in een webshop. Ik help Woodsong Flutes bij de organische vindbaarheid van de website (SEO)

Woodsong Flutes – bekijk hier de website

Portfolio - Anselm Oome

Meubelmaker Anselm Oome

Anselm Oome is een meubelmaker uit de regio Breda. Anselm Oome creëert meubels op maat en geeft bestaande meubels een tweede leven door middel van meubelreparaties. Ik help Anselm Oome bij de regionale organische vindbaarheid (SEO) van de website www.meubelmakerbreda.nl.

Meubelmaker Anselm Oome – bekijk hier de website

Portfolio - Bo-anne.nl

Bo-Anne.nl – Houten speelgoed

Bo-Anne.nl is gespecialiseerd in houten speelgoed voor kinderen en wilt met hun producten een alternatief bieden voor plastic speelgoed dat niet afbreekbaar is. Ik ondersteun Bo-anne.nl met de organische vindbaarheid (SEO) en ik manage de Google Shopping campagnes (SEA).

Bo-anne.nl – Bekijk hier de website

Samen een online traject starten?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug :-)

Join the Mandem