Search Engine Advertising (SEA)

Direct meer mensen enthousiasmeren met jouw product of dienst? Start dan nu met betaald adverteren in Google, ook wel Search Engine Advertising genoemd. Kies uit een Search, Display en/of Shopping campagne.

Adverteren in Google (SEA)

Search Engine Advertising, ook wel SEA genoemd, biedt je de mogelijkheid om direct resultaat te boeken. Als je vandaag een advertentie start kan je bij wijze van spreken morgen al bovenaan in Google staan. Samen gaan we de juiste doelgroep targeten, de juiste zoekwoorden formuleren en de juiste bezoekers realiseren. Dit kunnen we doen door middel van een Google Ads search campagne, display campagne en/of shopping campagne.

  Google ads

Search campagne

Met een Search campagne in Google adverteer je op bepaalde zoekwoorden door middel van een tekstuele advertentie. Eerst zullen we samen gaan kijken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website. Vervolgens zullen we kijken naar de ROI (return on investment). Wat mag een lead of verkoop jou kosten aan marketingkosten? Hierna zullen de advertenties opgezet worden waarna je live kan met de campagne!

 

Display campagne

Wil je je naamsbekendheid van je bedrijf of product vergroten? Dan is een Display campagne een hele goede optie. Adverteer met beeldmateriaal op specifieke websites binnen jouw branche en trigger mensen om door te klikken naar je website. Met een Display campagne kan je al snel duizenden mensen bereiken met jouw boodschap. 

 

Shopping campagne

Heb je een webshop? Dan kan je door middel van een shopping campagne je producten direct aanbieden in de zoekresultaten- en shopping omgeving van Google. Verschaf de juiste informatie aan de gebruikers van Google om ze vervolgens vol enthousiasme naar je website te leiden.

  shopping campagne
Samen een SEA traject starten?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug :-)

Contact